KEPADA PEMBELI BUDIMAN


#untuk lebih pilihan sila klik kat older post yer... #Penghantaran akan dibuat pada hari Selasa dan khamis shj...sekiranya nak urgent, please let me know!!!! #Semua item sold akan didelete untuk mengelakkan kekeliruan....TQVM


# Stock baru dah sampai....akan di upload secepat mungkin....tq

07 February 2011

Murah-murah jer.....siapa cepat dia dpt!!!

Posted by Noor Zamziyana Zainal at 2:49 PM 0 comments




007-A


baju ni tak panas..sesuai utk baby..tp ade stain skit kat depan...mummy basuh ngan vanish keluar la kot
6 month - 1 year
RM 2.5
Now RM 2.00


008-A

Ade stain skit kat leher tu...buat basahan jer kat umah...
1/2 years
RM 2.50
Now RM 2.00

26 January 2011

You Are WELCOME!!!!!

Posted by Noor Zamziyana Zainal at 4:42 PM 0 comments
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua....

Blog ni akan di Launching selepas Chinese New Year ni yer...Ini kerana byk lagi yang belum sempat saya siapkan memandangkan saya bekerja, so masa tu limited sgt....harap semua bersabar yer....

Insyaallah...gambar akan di upload pada 7 Feb 2011. 
Sebarang perubahan akan diberitahu kelak....
 

Honey Kids Bundle Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez